Fåtal platser kvar! Lär dig om svenskt skogsbruk – på riktigt

Små skogsägare eller stora skogskoncerner? Hur ser egentligen den svenska skogskartan ut – och varför?

Föreningen Skogs- och Lantbruksjournalister bjuder tillsammans med Föreningen Skogen in till en tvådagarskurs för dem som vill lära sig mer om svenskt skogsbruk – och hur man kan göra journalistik kring det.

Träffa experter, skogsägare och skogsjournalister och få praktik i fält. Under två dagar hänger vi i skogen, tittar närmare på en skogsbondes vardag, ser hur politiken påverkar och vilka svårigheterna som finns. Och så djupdyker vi i skogens just nu största snackisar.

När, var? 2-4 maj (samling 2 maj på kvällen) i Skövde.
Kostnad: 600 kronor (boende i delat rum+mat ingår). Möjlighet till resebidrag finns.
Anmälan till frida_jonson@hotmail.com (OBS stavningen på Jonson) senast 14 mars. Det finns 12 platser, deltagare väljs utifrån motivering i ansökan.