Fortbildningskurs för FSLJ-medlemmar

Kom och var med på världens (?) mest spännande (och billigaste!) konferens i Halland 15-17 november (från lunch till lunch). Träffa kollegor och lyssna på spännande föreläsare.

Tillsammans kommer vi prata om det vi alla brinner för nämligen svenskt lantbruk. Du kommer lära dig mer om sociala medier, få en minigrävkurs och inspireras av dansk lantbruksjournalistik. Dessutom planerar vi studie- och gårdsbesök. Kursen utgår från Wapnö gård, och vi kommer bland annat besöka Lisa Lemkes restaurang Prostens pizzeria samt träffa innovativa Futufarm.

Det bästa av allt! FSLJ har fått stipendiepengar från Kungliga skogs- och lantbruksakademin för att genomföra kursen, så du betalar endast 500 kronor (1000 kronor om du vill ha enkelrum) i anmälningsavgift inklusive helpension och din resa till och från Halmstad.

Vi hämtar och lämnar dig på Halmstad C.

Utbildningsplatsen är värd över 6 000 kronor per person.

Skicka din ansökan på max 300 ord till frida.jonson@lrfmedia.se senast den 15 oktober.

Du måste vara medlem i FSLJ för att få ansöka, men det går utmärkt att bli medlem i samband med att du skickar din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så de 20 platserna kan ta slut innan sista ansökningsdagen. Boka ej färdbiljett till Halmstad utan att du har fått en bekräftelse på mejlen att du har antagits. Hoppas vi ses i Halland!