Medlemsbrev januari 2020

Årsmöte
Den 23 mars är det årsmöte. Notera datum redan nu – mer information kommer när kallelsen går ut. Så många som möjligt samlas i Stockholm och på en plats i Skåne. Men för dig som inte kan resa finns det möjlighet att delta via länk eller livesändning på Facebook.

Medlemsavgift
Missade du att betala medlemsavgiften för 2020? Då sätter du bara in 250 kronor på FSLJ:s bankgiro: 5900-2188. Gör det så snart som möjligt!

Enkät
Hur blir FSLJ en ännu bättre förening för dig? Vad vill du att vi ska prioritera? Har du förslag på nya aktiviteter? Håll utkik efter vår medlemsenkät i vår.

Ivar Peterson-stipendiet
Ulla Sundin Beck, frilans som mest skriver för tidningen Skogen, får 11 200 kronor ur Ivar Petersons stipendiefond för en studieresa till fakulteten för skogsvetenskap vid SLU i Umeå. 
Kongresstipendiet från fonden går till Anna Nilsson, Land Lantbruk. Hon får 12 000 kronor för att delta vid IFAJ-kongressen i Danmark den 24-28 juni i år.

Som vanligt lade juryn stor vikt vid väl formulerade ansökningar som uppfyller stipendiestadgarna. Enligt riktlinjerna delas medel ut till utbildning och undervisning i publicistisk verksamhet inom jordbruk, skogsbruk och trädgård.