Nu kan du anmäla dig till kongressen i Danmark!

Den 24-29 juni 2020 är det dags för Danmark att vara värdland för IFAJ:s årliga kongress och den hålls i Vingsted på Jylland. 

Vår systerförening Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister lovar fem lärorika dagar med studiebesök på intressanta gårdar. De hoppas kunna ge en tydlig bild av utmaningarna som danskt lantbruk står inför. Danmark är ett stort exportland när det gäller lantbruk och står i hård konkurrens på den globala marknaden.  Programmet innehåller också flera workshops med teman som pressfrihet och journalistisk samarbete över gränserna. 

Ta chansen och möt journalister och kommunikatörer från alla världens hörn! Fram till och med den 31 mars 2020 kostar del i dubbelrum 5 600 DDK sedan höjs priset. Bor du i 4-bäddsrum blir det ännu billigare. Läs mer och anmäl dig här.