FSLJ Academy: Börge Nilsson och Göran Berglund i ett samtal om granskning av djurrättsaktivister

FSLJ Academy presenterar stolt Börge Nilsson och Göran Berglund i ett samtal kring deras gedigna arbete med att granska djurrättsaktivister tisdagen den 14 september klockan 20-21.

Börge Nilsson, är journalist och har frilansat både för dagspress, fackpress och organisationspress sedan 80-talet. Han har kartlagt militanta djurrättsaktivister, samt gjort många andra granskningar av lantbruket, bland annat jordbruksverkets bristfälliga stödutbetalningar. Göran Berglund, är reporter på tidningen Land Lantbruk samt mottagare av FSLJ:s pris Årets Lantbruksjournalist 2021. Göran Berglund har även han granskat den militanta djurrättsaktivismen samt gjort flera uppmärksammade artikelserier i denna och andra för lantbruket viktiga frågor för tidningen.

Samtalet leds av Linda Grimstedt, chefredaktör på Tidningen Husdjur.

Klicka här för att delta i Teamsmötet!