Sök pengar ur Ivar Petersons Stipendiefond

Vad drömmer du om att veta mer om? Vill du göra en studieresa eller kanske fortbilda dig? Nu har du chansen!

Vi har öppnat ansökan till Ivar Peterson-stipendiet 2021. Stipendiet syftar till att stödja utbildning i publicistisk verksamhet inom jord- och skogsbruk och kan bland annat användas till studieresor, fortbildning och anordnande av kurser. Det finns också ett särskilt anslag för deltagande vid och resa till den årliga IFAJ-kongressen. Totalt ska cirka 30 000 kronor delas ut. Läs mer om stipendiet.

Ansök genom att skicka ett mejl till oss senast den 15 januari 2021. Glöm inte motivera varför just du ska få ta del av stipendiepengarna och hur mycket din dröm kostar. Ansökningar efter den 15 januari 2021 kommer inte att behandlas.

Du måste vara medlem i FSLJ för att söka. Läs mer om hur du blir medlem här.