Pressresa till Belgien

ENAJ och EU-FarmBook bjuder in 25 lantbruksjournalister till den första ENAJ-EU FarmBook-workshopen, som äger rum i Gent, Belgien, från 8–10 juli. Temat för evenemanget är ”På väg mot resilienta gårdar”.

Det kommer att finnas möjligheter till nätverkande samt en paneldiskussion med EU-tjänstemän, jordbruksrepresentanter och forskare. Pressresan inkluderar även ett exklusivt program för journalister med besök på gårdar och forskningsinstitut.

EU-FarmBook är ett Horizon Europe-projekt som arbetar på regional, nationell och europeisk (EU) nivå för att bygga en onlineplattform för att dela jordbruks- och skogskunskap.

Om du är verksam journalist och intresserad av programmet, vänligen registrera dig så snart som möjligt. Deltagarkostnaden är 150 euro per person, att betalas när du har blivit utvald. Registreringen stänger den 31 maj. Utvalda journalister kommer att meddelas under den första veckan i juni.

Inbjudan inkluderar: Två övernattningar på ett hotell i centrala Gent. tre luncher, två frukostar och två middagar plus drycker samt busstransfer. Deltagarna måste själva organisera och betala för resa till och från Belgien.

Intresserad? Anmäl dig via länken.