Steve kandiderar till ordförande i IFAJ

Den 14-17 augusti är det IFAJ-kongress i Interlaken i Schweiz och det är dags för val till presidiet i IFAJ.

Efter fyra år som president för IFAJ är det också dags för Lena Johansson att lämna ordförandeklubban vidare. Kandidat till ny ordförande är Steve Werblow, USA. Till posten som generalsekreterare kandiderar tidigare kassören Adrian Bell, Storbritannien och till ny kassör kandiderar Magda du Toit, Sydafrika. Det finns två kandidater till rollen som vice ordförande – nuvarande generalsekreterare Adalberto Rossi, Argentina, och Katrin Fischer, Tyskland. FSLJ:s styrelse kommer under sommaren ta ställning till vilken av de två vi kommer att rösta på. Välkomna med input till ordförande Melissa Dahlqvist.

Vill du göra en insats för föreningsdemokratin? Senast 1 juli ska rösträknare till presidievalet nomineras. Vill du vara en av dem som via en elektronisk länk kontrollerar röstresultatet? Kontakta i så fall vår ordförande Melissa Dahlqvist, så nominerar vi dig som kandidat.

Än finns det platser kvar till kongressen så vill du anmäla dig i sista minuten kan du spana in ifaj2024.ch. Den 25 juni klockan 16 hålls också ett webbinarium om kongressen, registrera dig här: Möte om kongressen.