Rapport årsmötet 23 mars

17 medlemmar deltog årsmötet som för första gången genomfördes helt digitalt. 

Till ledamöter i styrelsen och Ivar Petersons stipendiefond valdes Markus Lundstedt (tidigare suppleant) och Fredrik Stork (nyval) på två år samt Agneta Falck (tidigare suppleant) på ett år (fyllnadsval). Helena Wennström, Linda Grimstedt och Melissa Dahlqvist valdes på årsmötet  2019 och har ett år kvar. Till suppleanter valdes Anna Larsen och Lisa Rogert på två år. Till ordförande valdes Melissa Dahlqvist. Styrelseledamöterna Lisbeth Karlsson, Anders Ingvarsson och Birgitta Sennerdal avgick vid årsmötet. 

Till valberedning valdes Lisbeth Karlsson (nyval) och Anna Nilsson och Gunilla Ander (omval) på ett år. Anna Nilsson valdes till ordförande i valberedningen.

Årsavgiften för 2021 fastställdes till oförändrade 250 kronor.

Som kompensation för att årsmötet blev digitalt och inte innehöll något mingel beslutades att hålla två regionala möten vid ett senare tillfälle, ett i Stockholmstrakten och ett i Skåne när det finns möjlighet. 

Vice ordförande i IFAJ, Lena Johansson, informerade om läget inför kommande kongresser. Årets IFAJ-kongress i Danmark är inställd. Australien har nyligen meddelat att de inte kan vara värdar för kongressen 2021, som annars var bestämt. Det finns hopp om att Danmark kan ta värdskapet 2021 istället för Australien. Flera länder finns på väntelistan för senare kongresser.

Tack för ert deltagande allihop!