KALLELSE FSLJ ÅRSMÖTE

Årmöte tisdagen den 22 mars klockan 17 till ungefär 19.30.

Du kan delta på plats på LRF Media i Stockholm, på Hushållningssällskapets kontor i Borgeby i Skåne eller via Teams. Anmäl dig senast den 17 mars till foreningen.fslj@gmail.com och skriv om du ska vara på plats eller via Teams.

Mer information om lokalerna:
Stockholm: Strategin på plan 3, Gröna näringslivets hus på Franzengatan 1B i Stockholm där LRF sitter.
Skåne: Konferensrum 1, Hushållningssällskapets kontor i Borgeby. 

På årsmötet välkomnar vi bokaktuella journalisten Erica Treijs, skriver om klimatfrågor på Svenska Dagbladet. Hon har skrivit boken Kursen – 10 lektioner för ett hållbart näringsliv tillsammans med forskaren Lisen Schultz, och kommer dela med sig av sina erfarenheter och tips om hur man kan bevaka och berätta om klimat, miljö och hållbarhet.

Sedan blir det sedvanliga årsmötesförhandlingar och vi avslöjar vem som blir Årets Lantbruksjournalist 2022. Lättare förtäring efteråt om ni är på plats i Stockholm eller Skåne.