Kallelse årsmöte

Årsmöte tisdagen den 21 mars klockan 17 till cirka 19.30.

Du kan delta på plats på LRF Media i Stockholm, på Hushållningssällskapets kontor i Borgeby i Skåne eller digitalt. Anmäl dig senast den 19 mars till foreningen.fslj@gmail.com och skriv om du ska vara på plats eller via Zoom.

Adresser:
Stockholm: Dialogen, plan 2, LRF Media, Franzéngatan 1B, Stockholm
Skåne: Gula villan, Borgeby Slottsväg 11, Bjärred

På årsmötet välkomnar vi journalisten Iurii Mykhailov från Ukraina som berättar hur lantbruket ser ut i Ukraina just nu och hur det är att vara verksam som lantbruksjournalist i ett land som är i krig. Vi hör också om vår medlem Anna Karolina Erikssons stipendieresa till italienska San Remo där hon studerade blomsterodling. Sedan blir det sedvanliga årsmötesförhandlingar och vi avslöjar vem som blir Årets Lantbruksjournalist 2023. 

Det bjuds på lättare förtäring efteråt om ni är på plats i Stockholm eller Skåne. 

Motioner lämnas senast den 1 mars till foreningen.fslj@gmail.com.